Welkom op onze website!

Correct en eerlijk advies, vriendelijkheid en service.

Daar gaat het om! Een lach kost geen moeite, een luisterend oor is steeds gratis. Naar de apotheek komen omdat je ziek bent, is al niet echt leuk dus proberen we het apotheekbezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Daarbij willen we vooral op lange termijn werken en je dus correct en eerlijk adviseren. Heb je niets nodig?? Dan zeggen we dat ook! Werkt iets niet of zijn we er zeker van dat iets bij jou niet het effect zal hebben dat je ervan verwacht?? Dan zeggen we je dat... Het is niet onze bedoeling je zoveel mogelijk te verkopen, maar wel iets te verkopen waar je effectief beter van wordt! Weten we de oplossing niet, dan sturen we je door. Zo hoort het ook. Dat is de taak van de apotheker. We zullen je ook proberen te helpen om alle medicatie correct in te nemen, zodat de therapie zo goed mogelijk kan werken. Een patiënt die goed geïnformeerd is, is geruster én gebruikt zijn medicatie beter!

Sedert januari 2017 werken we met een getrouwheidskaart. We blijven echter ook maximaal investeren in personeel, automatisering, opleidingen,... om onze taak als apotheker zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, nl. het geven van farmaceutische zorg. We moeten in de eerste plaats kunnen zorgen voor JOUW gezondheid, dat is het belangrijkste!

Daarnaast blijven we ook aan je portefeuille denken! Er staan voortdurend producten in promotie. Waar kan zullen we spaarkaarten aanbevelen. Samen met firma's kunnen we unieke acties presenteren die je niet overal zal vinden. We werken ook veel met staaltjes. Waar mogelijk zullen we je eerst staaltjes meegeven zodat je kan proberen vooraleer een verpakking aan te kopen. Regelmatig worden info-avonden georganiseerd. En vooral: in de keuze van het geneesmiddel streven we er steeds naar om niet zomaar naar de duurste geneesmiddelen te grijpen!! Dàt zal uiteindelijk veel meer in uw portefeuille voelbaar zijn... We werken we ook samen met Redpharma, waardoor er steeds kortingsbonnen beschikbaar zullen zijn in de apotheek!

This website uses cookies on its website to provide you with an optimal user experience. We can also record and analyze the behavior of visitors. With this anonymous information about your website use you help us to improve the website.