Maak kennis met het team


Ciska Neyt

Ciska Neyt

Adjunct-apotheker

Sinds juli 2020 is Ciska bij ons aan de slag. Ook Ciska heeft bij ons stage gedaan en kent dus de visie van onze apotheek. Na een 8-tal jaar in een apotheek in het Gentse gewerkt te hebben, koos ze ervoor om weer iets dichter bij huis aan de slag te gaan. Voor Ciska is service en luisteren zeer belangrijk. Daarin sta jij als mens centraal! Met respect voor iedereen zorgt zij ervoor dat niemand buiten gaat zonder oplossing voor een mogelijk probleem.

Efimia De Wachter

Efimia De Wachter

Adjunct-apotheker

Efimia is na haar stage in 2011-2012 hier aan de slag gebleven. Ze had tijdens haar stage immers al bewezen dat ze prima past in ons team. Gedurende de voorbije jaren is Efimia uitgegroeid tot een vaste waarde in ons team. Ze beheerst haar kennis over Farmaceutische Zorg tot in de puntjes. Medicatie afleveren is voor haar veel meer dan gewoon doosjes verkopen! Op haar eigen rustige manier zal zij samen met jou tot het juiste product komen en mogelijke problemen oplossen of liefst voorkomen. Op Efimia kan je rekenen!

Jan Herman

Jan Herman

Adjunct-apotheker

Jan heeft een passie voor het geven van persoonlijk advies. Hij zorgt ervoor dat je de behandeling echt begrijpt. Ook magistrale bereidingen hebben geen geheimen voor hem. Jan werkt bij ons op woensdag, maar op andere dagen ook nog bij collega's. Dat geeft hem een grote kennis die hij hier zeker kan gebruiken!

Magda Heynssens

Magda Heynssens

Ere-apotheker op rust

Magda was van bij de start van de apotheek bij, op 19/2/1979! Toen was de apotheek nog in een kamer gevestigd aan de overkant van de straat, in het huis van de familie Vandeputte, waar nu de kledijwinkel Per Tutti gevestigd is. Magda werd gedurende die 42 jaar dienst zo'n gevestigde waarde in Nevele, dat veel mensen nu nog altijd zeggen dat ze 'naar Magda' gaan! Magda wist altijd raad en stond altijd klaar voor iedereen. Ze was altijd haar rustige zelve en een houvast voor iedereen, ook voor ons! Sinds 1/1/2021 is Magda op welverdiend pensioen.

David Vergucht

David Vergucht

Apotheker eigenaar

David is de eigenaar van de apotheek sinds 2006. Samen met zijn team zorgde hij ervoor dat apotheek Vidafar mee evolueerde tot een moderne apotheek, die op alle vlakken mee is met z'n tijd. Ook achter de schermen is hij heel actief. Zo zorgt hij voor een goede samenwerking met de andere zorgverleners door het helpen organiseren van overleg. Daarnaast vertegenwoordigt hij als lid van de Zorgraad van de Eerstelijnszone Schelde & Leie de apothekers. Naast de apotheek is hij ook voorzitter van het Rode Kruis Nevele en Gezinsbond Nevele Plus. Maatschappelijke inzet vindt hij zeer belangrijk

This website uses cookies on its website to provide you with an optimal user experience. We can also record and analyze the behavior of visitors. With this anonymous information about your website use you help us to improve the website.